Isnin, 2 November 2009

Dah kebah dr Demam 39



Nov dah, cepatnya masa berlalu : x lama lg khairan going to 1. dah jadi toddle - bukan baby lg tau. Hi ... mama rasa cam br semlm je kuar dr labor room ... Ni wajah terbaru khairan pas sembuh dr demam 39, kurang skit dah pipi labuhnya = then papa jumpala baju tido (mama x suka sgt sbb spiderman) dpt size budak umur 1 tahun-alhamdulillah NGAM2 je size baju tu...

Mama snapped gambar ni sbb khairan suka sgt kat port ni : nmpk dh jadi feberet plak.

Suka main berdiri2 dah...mama tau la khairan dah excited nak berjalan...just be careful, ya khairan.

Love U.....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails