Selasa, 19 Januari 2010

Baru aku dapat & nak citer ni !!!

15/01/10~opis aku punya d!nner so themenya GREEN AFFAIR;best gak la wlupun nmpk skit boring sbb waiting VVIP ... tp terhibur gak sbb pelbagai actions yg terserlah masa tu ... Yg ni ceiling ballroom ... nmpk comel je ngan payung2nya ..

Ni department aku tapi mlm tu aku xde ONGGGGG ... ipod APPLE aku dah dikebas ore, nmpknya xde rezeki tis year ... try again next year punya... Yg ni aku la ... br nmpk badan sendiri ... huhuhu kena go to slim world la




masa d!nner tu .. aku x bawa camera sbb kena kje lagipun rambut x done nak blow kat saloon so main tumpang kat camera bouncer ni la..yg pakai jaket ade bulat2 tu ...
dah tu siap nak tackle awek ni lg ... pe2 pun bro ... thanks for pic !

function dah game over ... trus melaram midnite tu
ibarat kat umah sndri ...
tgh meeting MLM=chairman by tuan tanah Syed Amir


~ for the last pic ... sempat posing for 2009 d!nner ~

Ahad, 17 Januari 2010

The One

As time passes by,tonite my beloved anakanda is already 1yrs,1month &1day (1-1-1) ........ what a sweet number to be remembered with sweet memories from pictures that has managed to captured his acts. Besides that, these pictures is dedicated to his kak long @ Fatonah Razali ; with hope that this brother & sister will meet again soon ...

Time ni ... naik LRT ngan mama & mak su = jalan2 gi cari egg tarts.

Baiknya khairan ni ... steady je dlm train ... Yang ni mesti nmpk kak manis !!! trus kuar loves mark ...


Dah bole berdirilah tp mama ni x sporting ... khairan nak macho skit...pun dah nak pegang !


Boringnya kena duduk plak ... dapat seringgit dr papa ... nak beli pe, ya ??


@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Hah ... dah pandai buat muka 10 sen .. nape ni ??



@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Rajin plak ...

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Khairan's desk ... kemas je yerr

Dapat kismis dari Mamuk ...tgh baca samada dah expired ke blum ???



tgh mengemas ke atau tgh cari idea nak buat selerak ??

Hi ...



@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

King of khairan

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Cinderella mama setelah jam 6 petang

Some memories are indeed essential to be cherished, others are vital for us to learn and grow from. Often moments like these will bring you thru a precious journey, teaches you to smile & ... brings you much amazement.

Jumaat, 8 Januari 2010

Aladdin Teacups But #$%(*&^

Salam Ceria for u ols... nak sharing pesal inventory yg aku buat ini.
1st time aku jumpa kat kedai english trus falling in love .. aku tego pattern dia ala ala lampu aladdin skit ; cuma tea cups ni xde saucers & teko ... ganjil kan but aku dah suka so aku pun beli la ... janji bunga english ...


Motif bunganya nmpk terserlah sbb byk kuntum .. then ade skit ukiran cam dedaun2 ...



Klu tuan rumah yg kedekut ... bole hidangkan for drinking tea sbb kecik je auns dia : 2,3 teguk dah abis air teh .... Sorry yer...gurau je






So .. bukan senang juga nk tmbhkan koleksi ngan pelbagai bentuk ... mana yg pelik2 tu ... aku trus kuarkan kepala agung nnt melepas plak bila dah diambk ore .... x tido malam plak jadinya (kesian plak kat hubby) ....pe pe pun yg mana minat tu = layan je yer &^%$#@!*&()

Vantage ku ... bila la SALE!!

Mlm ni aku buat inventory pesal teasets aku yg x beribu ... teko pecah. aku dpt idea nk buat 1 umah semi-D tuk group ni tp tgh reiki2 corner kat umah dulu : before that still waiting klu2 vantage ade buat sale ... mesti ade yg bertemu ngan ibu yg baru ... kuikuikui

Inilah dia teasets yg x punya ibu ... *telinga*nya pun pelik ... klu kira2 pun x sampai 1/2 dozen ... ni mesti pecah lagi ... maklumlah sekali sekala baru buat inventory


Pandangan dari atas ... nmpk cam baru lg (mmg pun x penah guna) ... btul ade 5 biji je ... slalunya 6 ... huahuahua


Cawan nya ... kecik molek je



Nampak menawan tak ???






Khamis, 7 Januari 2010

Khairan's activity

Nak stori pesal anakanda khairan dah 12mnths ++ ni ... badan dah cam shin chan(susu badan), pipi dah labuh : tegolah bicycle pun x bole nak gostan maju .. tu yg umah still kosong je ... sume deco english dah kena "gantung" utk temporary ni!!!

tgh asyik tego TV tapi kepala tgh pikir cam nak turun dr bicycle ni???


first pegang handlebar dulu ... testing 1 2 3
Ok ... slow2 turun , camni la klu badan bulat ; kaki sangkut plak
Magic....alhamdulillah; berjaya turun without any injury ... CONGRATS, khairan.

Cari Idea

Pic ni ambk masa gi cuti2 kat penang...nak bagi rasa kat khairan main pasir : nasibla cantik & bersih pasirnya ... if not sure putih matala khairan tak pijak pasir ... tu pun cam x minat sgt sbb lembik2, nmpk cam x syok plak ... that's ok, just learning to explore yg xde kat umah yer ...
Since yg first punya exploration for khairan ... aku pun saja nak *khazanah*kan kat gallery ni ... u all cari la sndri kat mana gallery ni .... HOHOHO

2 SWEET "Dessert"

Antara feberet yg aku suka : Gubahan bunya yg berciri ala2 english-nampak sejuk je ati klu tego. klu ngam pd tmptnya:terasa nyaman je umah malah ruang tamu pun lebih terserlah bling2nya..., tapi dpt umah yg sarat penuh ngan bunga enlish pun jadi x kena juga - hihihihi = biar cool je .. aku pun x larat ngan tukar bunga dah ...
Sweet je kaler2 dia ni smpi boleh buat cair "kepala agung" tapi hatiku lebih cair lagi klu tego kat bawah ni lagi- more sweet... my SWEETY ... hihihi
klu buat selerak pun ... lagi lagi la sweet

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

... skodeng sape ni, khairan ooi ?


Makin serius plak !!


atau main2 hide seek hide ..^%$#&*(()


x abis2 lg skodeng ore ni !!!


tego kiri kanan plak ... mama ade kat sni la ...

unhappy je anak mama ni ?? !! $%^&*^$$@#@






LinkWithin

Related Posts with Thumbnails