Selasa, 19 Januari 2010

Baru aku dapat & nak citer ni !!!

15/01/10~opis aku punya d!nner so themenya GREEN AFFAIR;best gak la wlupun nmpk skit boring sbb waiting VVIP ... tp terhibur gak sbb pelbagai actions yg terserlah masa tu ... Yg ni ceiling ballroom ... nmpk comel je ngan payung2nya ..

Ni department aku tapi mlm tu aku xde ONGGGGG ... ipod APPLE aku dah dikebas ore, nmpknya xde rezeki tis year ... try again next year punya... Yg ni aku la ... br nmpk badan sendiri ... huhuhu kena go to slim world la




masa d!nner tu .. aku x bawa camera sbb kena kje lagipun rambut x done nak blow kat saloon so main tumpang kat camera bouncer ni la..yg pakai jaket ade bulat2 tu ...
dah tu siap nak tackle awek ni lg ... pe2 pun bro ... thanks for pic !

function dah game over ... trus melaram midnite tu
ibarat kat umah sndri ...
tgh meeting MLM=chairman by tuan tanah Syed Amir


~ for the last pic ... sempat posing for 2009 d!nner ~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails