Khamis, 7 Januari 2010

2 SWEET "Dessert"

Antara feberet yg aku suka : Gubahan bunya yg berciri ala2 english-nampak sejuk je ati klu tego. klu ngam pd tmptnya:terasa nyaman je umah malah ruang tamu pun lebih terserlah bling2nya..., tapi dpt umah yg sarat penuh ngan bunga enlish pun jadi x kena juga - hihihihi = biar cool je .. aku pun x larat ngan tukar bunga dah ...
Sweet je kaler2 dia ni smpi boleh buat cair "kepala agung" tapi hatiku lebih cair lagi klu tego kat bawah ni lagi- more sweet... my SWEETY ... hihihi
klu buat selerak pun ... lagi lagi la sweet

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

... skodeng sape ni, khairan ooi ?


Makin serius plak !!


atau main2 hide seek hide ..^%$#&*(()


x abis2 lg skodeng ore ni !!!


tego kiri kanan plak ... mama ade kat sni la ...

unhappy je anak mama ni ?? !! $%^&*^$$@#@






Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails