Khamis, 13 Mei 2010

Happy rudy dalam kesedihan !!!!



Aku btul2 dlm kesedihan bila tego blog aku tunggang terbalik................................sedihhhhhhhhhhhhnya hatiku !!!! Disebabkan tenet kat opis aku ni telah menjahamankan blog aku ini !!
Kpd empunya contest2 yg aku ikut, bukannya aku tak buat btul2 atau x cukup syarat tapi tulah hakikatnya, mungkin xde rezeki Khairan nak ikut contest2 sumernya - aku pun dah x kuasa nak baiki pulih blog aku ini !!
tapi insyaAllah jika berkesempatan atau sifu aku punya masa akan kembalinya blog kesayangan aku ini - happyrudy ... ... ... so buat masa ini blog aku akan titun dulu .. .. .. ..

Selasa, 27 April 2010

~Khairan & Mak Su~

*
*
*
Piccas ini ~ makcik & mak su Khairan, yg seore kat Subang; mak su dah balik, ambk flight kol 9 mlm (28/4/2010).
Mama nak cerita kat Khairan bila dh besar nnt, jgn lupa dgn jasa2 mak su.
So sweeties mama rasa wlupun sedih bila mak su peluk Khairan = masa nak boarding tu .. .. huhuhuhu.


*
*
*
Piccas2 ini sumernya mak su yg snap, Khairan ingat tak lagi?
arini2 mak su bawa jalan
Khairan gembira sgt bila mak su bawa kuar ..
tau tak ?? mak su kena "dera" oleh Khairan .. pusing 1 kolej !!!


*
*
*
tego mak su ambik picaas ini kat PWTC ade pameran pesal KIDS EDUCATION ...
mak su happy gi sini dgn Khairan ; spent time yg gila2
take 5 ~ Khairan tgh PU PU ...

*
*
*
yang ini Khairan sibuk mau blajar lap top dgn mak su,
tego lah smpi berhingus2 dah .. hihihi
kesian lap top mak su .. ..


*

*

*

mak su kata, masa ini Khairan nmpk big boy ... ...

Khairan just 15 months,

... ... susu ibu, susu sejati, tu yg badan sihat menjadi

nose pun dah serupa dgn mama ...
anak mama la nih kan !!

*

*

*
main2 dgn mak su, senang hati mama.
cam2 mak su ajar dgn Khairan
1) bersalam
2)baca doa tiap kali makan = yg lucu dlm bahasa france Khairan
3) how to blowing
4) mak su ajar menari ya ...
5)hide & seek ... semakin mahir dah ...
6)bath time ~ suka main bubble2
7)pandai buat lawak dgn rice cooker mama
8)and yg so sweet ... suka usik mama, ya .. ..
*
*
*
yg ini mama jeles btul !!!
bukan main lg dpt tangkap pose camni..
ni mesti mak su & Khairan tgh bersantai yer? atau mati kutu ??
tangan punyalah tough .. ..

*
*
*
yg ini mmg touching ...
~Khairan cayang dgn mak su~
moga2 mak su abis blajar nnt : bole buka umah kalerful sndri
@@ ALZA Taska @@

~Semoga Khairan & mak su diberkati Allah selalu~









FUNNIEST BABY FACE CONTEST (BFFC)

NamE : KhaiRun NaiM Bin KhairuDDin Naim
Mom NamE : Rudyantinie
BaBY's Age : 16 Mos

Welcome to FUNNIEST BABY FACE CONTEST (BFFC) !!
Conditions:From 0 Months - 5 Years only



Duration:26 April - 7 May 2010



Isnin, 26 April 2010

Balik Perak

*
*
*
*
*
*
*
Khairan ~ my charming boy
Sekarang ni suka buat camni + rasa teruja dgn angin ...
Mesti pipi labuh bergetar2!!
Weekend ni .. papa bawa balik jumpa atuk ..
Nnt bole tego Kolam ikan papa = dah ribu raban ker hasilnya?



Bole main2 kat kampung nnt ~ jumpa dgn atuk, ade pokok durian, yg best dgn air terjun .. ..

Yg penting, Khairan akan rasa kabus2 yg sejuk, angin yg segar & bersih sekali ..

Masa balik dulu, Khairan still baby .. tatau ape2 lg

So ... kali ini Khairan balik kampung, kenali umah papa kecik2 dulu.

Papa mesti suka sekali !!!









~ ConTest ReSult ~

.:: salam .. mamazakwan bwk berita gembira :)jom pegi blog! ::.


Alhamdulillah .. syukur ~ kerana Khairan terpilih & menang wlupun dpt saguhati = terharu gak aku ... ...
kira sleeping beauty gak anak aku nih ...
TQ mamazakwan, next time klu ade contest, jemput je yaa .. ..

From Khairan W Love,



Rabu, 21 April 2010

contest-dads-special-moment.





Nape piccas ini yg paling touching pada aku

*

:: aku, papa & Khairan having lunch together gether for 1st time

:: Papa gitu prihatin menyediakan makanan tuk Khairan

:: Khairan begitu cool menunggu disuap oleh papa

:: Khairan tak comot atau buat selerak masa makan ~ so good boy, anak mama ni

:: aku dpt ambik shot yg touching ini diantara Papa & anak

:: papa merasa gembira dgn kesabaran Khairan ketika makan bergilir2

*

itu lah jawapan piccas yg aku rasa very special moment,

bukan sekadar piccas biasa tetapi

1001 moments !!



Tarikh Tutup : 2010 Mei, 30 HB

Nak jadi peserta ~ Klik kat http://zamieda-lifeline.blogspot.com

bersama pihak tajaan MAZCollection

Ahad, 18 April 2010

Segmen Baru Jelajah Blog Ibu


Mmmm .. terpandang HEADER BEN ini, sewaktu aku melawat blog seore ibu .. kira brutal segmen BEN ini, nampaknya aku rasa harus bagi BEN membebel apabila menjenguk blog aku ini ..... x kisahla nak bagi idea ker atau komen = janji happyrudy.
Adanya "happyrudy" ini :~

~ cerita2 yg patut aku blogkan ~
~ aku tak suka dgn diary sbb tak cun = tak bole simpan picas ~
~ saudara2 mara yg jauh, bole tego Khairan di merata2 janji ade tenet & lappy ~
~ Yg pentingnya, besok2 klu aku dah takde:anak2 aku bolehlah membaca kisah2 yg aku khazanahkan dlm "happyrudy" ~


Blog seore ibu tu adalah ibudamia.


Mama Khairan @ Rudy

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails