Selasa, 27 April 2010

~Khairan & Mak Su~

*
*
*
Piccas ini ~ makcik & mak su Khairan, yg seore kat Subang; mak su dah balik, ambk flight kol 9 mlm (28/4/2010).
Mama nak cerita kat Khairan bila dh besar nnt, jgn lupa dgn jasa2 mak su.
So sweeties mama rasa wlupun sedih bila mak su peluk Khairan = masa nak boarding tu .. .. huhuhuhu.


*
*
*
Piccas2 ini sumernya mak su yg snap, Khairan ingat tak lagi?
arini2 mak su bawa jalan
Khairan gembira sgt bila mak su bawa kuar ..
tau tak ?? mak su kena "dera" oleh Khairan .. pusing 1 kolej !!!


*
*
*
tego mak su ambik picaas ini kat PWTC ade pameran pesal KIDS EDUCATION ...
mak su happy gi sini dgn Khairan ; spent time yg gila2
take 5 ~ Khairan tgh PU PU ...

*
*
*
yang ini Khairan sibuk mau blajar lap top dgn mak su,
tego lah smpi berhingus2 dah .. hihihi
kesian lap top mak su .. ..


*

*

*

mak su kata, masa ini Khairan nmpk big boy ... ...

Khairan just 15 months,

... ... susu ibu, susu sejati, tu yg badan sihat menjadi

nose pun dah serupa dgn mama ...
anak mama la nih kan !!

*

*

*
main2 dgn mak su, senang hati mama.
cam2 mak su ajar dgn Khairan
1) bersalam
2)baca doa tiap kali makan = yg lucu dlm bahasa france Khairan
3) how to blowing
4) mak su ajar menari ya ...
5)hide & seek ... semakin mahir dah ...
6)bath time ~ suka main bubble2
7)pandai buat lawak dgn rice cooker mama
8)and yg so sweet ... suka usik mama, ya .. ..
*
*
*
yg ini mama jeles btul !!!
bukan main lg dpt tangkap pose camni..
ni mesti mak su & Khairan tgh bersantai yer? atau mati kutu ??
tangan punyalah tough .. ..

*
*
*
yg ini mmg touching ...
~Khairan cayang dgn mak su~
moga2 mak su abis blajar nnt : bole buka umah kalerful sndri
@@ ALZA Taska @@

~Semoga Khairan & mak su diberkati Allah selalu~









Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails