Sabtu, 17 April 2010

Khairan at 1 yr 4 mnths 3 days

Khairan, my little "bean", you are now growing , learning, and playing . Last wik, ade Kid's Education Fair kat PWTC. Aku pun membusybodykan diriku dgn Khairan kat situ. Kali ini, Smart Kids buat thema GREAT DISCOVERIES, happening btul! Aku plak yg excited almaklumlah kicik2 dulu, aku tak penah merasa. Aku jumpa 1 booth ini ... kat sni lah, aku rasa marvellos ~ buka taska, InsyaAllah .. klu dah berjaya buat pameran koleksi bunga English sndri !!!

Wajah kesabaran & kegembiraan Khairan ~ dpt juga membodek mama to bought it, tak pe for my loving little bean.


A BIG thank you to my amazing husband, papa ~ for being calm to finished our cottage prince. Without you, this cottage might still be in a box.

@
@@
@@@
@@@@@
@@@@@@

So enjoyable !!








you are a great son, eventho not feeling well but still having a wonderful life ... semoga diberkati Allah selalu.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails