Sabtu, 20 Februari 2010

Khairan ngan Si UBAT ISITIMEWA

... ... ... rasa terhibur ngan activity khairan ni ... from day to day ... ade je perkara yg baru from him ... since tis year, aku & khairan ade 3 big events yg nak kena jelajah ... so aku kena readykan khairan seblum big events tu ... ... nak tau pe dia yg big event tu ... hah wait n see je laa ... neway aku sempat gak snap pic khairan & ubatnya ... kita layannn dulu .... YAZERR !!!



:






:





:






ni lah ubat feberet khairan = kismis doa ... since khairan dah jadi toddler ... pelbagai activity yg dibuat oleh khairan tuk mengisi masa lapangnya.


tatau la bape biji kismis yg diambik ... ??? suka suka ati je!




tegolah muka dia semacam je ni ... mana tak = nak buka & tutup practice buat sndri ... good boy anak mama ni ... dah suka nak blajar berdikari = 1 yg positif , AMIN.

yummy yummy yummmy ... serius ngan ubat feberetnya, mekacih kat kak long & Teacher AL coz taking care & mengajar khairan selama ni ngan baik diselit ngan kasih sayang yg secukupnya, semoga diberkati slalu & berjaya di dunia n akhirat, AMIN.
wokey ... ... chow cincau dulu ...

Khamis, 18 Februari 2010

FLoWER BaSketKu

... kali ni aku pungahlah kabinet jatiku = kununnya terlebih rajinla nak mengemas ... rasa rindu plak ngan motif munger ni ... ala ala Dearest in fragance collection gitu ... (cam bawang merah ade juga)
x byk collection aku cuma 2 ketul je


2 beradik dlm 1 famili mungernya





utk "membusybodykan" lg kabinet jatiku je ... sebagai teman dikalangan munger2 yg TOP ... kuikuikui





Selasa, 16 Februari 2010

RoYaL AlBErtKu ... SaDEy SeKali

cuti raya cina ni, aku terima tetamu ... tapi nmpknya tahun rimau ni, aku x punya ONG la bila "kekasih atiku" not enough beauty pd ari aku memerlukannya ... nak tau ape yg buat happyrudy xde ONG tis year ....;
*
*
*
*
*
*
*
Yang ni RA seving plate aku ... tetap masih UNGGUL lg wlupun tersadai kat STORE ~ huhuhu

side plate ni mengoda sgt tapi nmpk cam ade yg x kena jer .... ermmm tego btul2 yer

still montot lg bentuk jug ni

sugar bowl yg memang sesuai ngan pricenya ... lalu menyentuh account bank ku

dah nmpk ker HINTnya .... ????

minum petang ... rasa best je

indah je rasa idup ni .. klu penuh ngan RA koleksi

ni lah yg buat happyrudy jadi sadey ....

mengidam nak minum petang bersama my loving guests ... dah x cukup corum RA teaset aku ni ...

tekonya jgn cakap la = hancus / parah / sadey / berkecai / speechless ... bole buat happyrudy x tido 90 ari o ...


insyaAllah klu ade rezeki lg ... akan ade famili baru for my RA ni ....

Selasa, 2 Februari 2010

Khairan at 1 yr 1 mnth 2 weeks 1day

the chapter has begun for khairan since he turned to 1. here i managed to snap his pic for my blog. an activity whereby my boy made his face in 101 @#$%^&* ..
so happy with his yoghurt ...

nyum nyum yummy yummy




my baby boy, a double love story.

he has grown up so fast !! too fast !!! it makes me want to cry !




so relax & enjoying his apple ..


it's crazy to think that 1 year ago at 1215 am, i had my baby, and my life changed big time! it changed for the better, i would not TRADE him for the world.

Love You Khairan Naim

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails