Sabtu, 20 Februari 2010

Khairan ngan Si UBAT ISITIMEWA

... ... ... rasa terhibur ngan activity khairan ni ... from day to day ... ade je perkara yg baru from him ... since tis year, aku & khairan ade 3 big events yg nak kena jelajah ... so aku kena readykan khairan seblum big events tu ... ... nak tau pe dia yg big event tu ... hah wait n see je laa ... neway aku sempat gak snap pic khairan & ubatnya ... kita layannn dulu .... YAZERR !!!



:






:





:






ni lah ubat feberet khairan = kismis doa ... since khairan dah jadi toddler ... pelbagai activity yg dibuat oleh khairan tuk mengisi masa lapangnya.


tatau la bape biji kismis yg diambik ... ??? suka suka ati je!




tegolah muka dia semacam je ni ... mana tak = nak buka & tutup practice buat sndri ... good boy anak mama ni ... dah suka nak blajar berdikari = 1 yg positif , AMIN.

yummy yummy yummmy ... serius ngan ubat feberetnya, mekacih kat kak long & Teacher AL coz taking care & mengajar khairan selama ni ngan baik diselit ngan kasih sayang yg secukupnya, semoga diberkati slalu & berjaya di dunia n akhirat, AMIN.
wokey ... ... chow cincau dulu ...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails