Isnin, 26 Oktober 2009

Saudara Vantage - KH Bailey & Son Ltd.

Since papa bz nak siapkan assignment : aku & khairan buat opis sndri - acara mengemas umah - teringat aku raya last year (2008) xde pun persiapan utk raya due aku preggy khairan 7 mnths-rasa2nya dah lama `country basket` ni tersadai dlm kotak. Yg ni Copy flower motif - GOLD HARVEST
Aku suka coz ade bapa, mak & anaknya : masa tu ia jual asing2 tp aku dah falling love; less pun kedekutnya 20% = aku pun katup mata je ... cilok je la


Yg ni saiz maknya



Yang ni anaknya - bole trace dr tangkainya

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails