Selasa, 17 November 2009

Koleksi yg terpinggir : Bunga English-Part 4 ??


Lincah sungguh khairan mama ni ... abis cabinet kena selongkar. Mama pun x sangka dlm kotak mengkuang ni tersembunyi la "Chobel Chobel" ni. Since Khairan leka bermain~aku pun sempatlah shot gmbr mini teko yg bersegi 4 ni :-



Perbezaan saiz antara mineral & teko ni ... cuma mini teko badannya lebar cam tuan empunya lah ...kuikuikui


Yang ini sweet cam cabbage rose cuma kaler je purple / klu pink2 light mesti ade yg falling love dah ...


Yang ni cam familiar - klu kat vantage F17 iaitu Daffodil cuma bezanya yg Ori ade 2 kuntum bunga seri pagi yg purple kaler ...


Yang ini blum blajar lg ... tatau la motif flower ape? cuma cam penah aku nmpk tp dimana, ya?
Biasanya cam kat bunga hutan je ... hihihihihi
Neway, x kisah la janji English version ... umah pun cantik ... koleksi pun beranak pinak ~ layan

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails