Selasa, 3 November 2009

Makan Makan

Sepetang bersama perut yg berbunyi2 ***kriuk kruik kruik + nga otak yg beku=aku & papa gi makan kat traffic light 14 tu. hampir2 dh nak setahun tak gi makan kat situ. khairan pun ikut sama lah.....mulanya COOL aje tp ade kuar bunyi2 skit~ kena main susun atur nga khairan. Yang jadi mangsa minuman ~ pantang khairan ni nampak so kena main la susun atur kat kerusi nmpknya...Dah ordered food...masa tunggu la plak : aku sempat gak snapped aksi2 khairan ni - sejak dah pandai ni~ suka suka dia je nak parking : bukan nak tego port dulu...
asyik main hentam je...untung la papa ni cekap~klu tak...sendiri pikir la!!
%%%%%%%%%%%%%%%
Oklah...order dh mai. Biasanya aku & papa suka nga ikan 3 rasa=kira menu feberet kami kat gerai ni/aku pun penah gak masak tp dh lupa-almaklumla masa yg terhad sekali...
ni lah dia : kembung 3 rasa
ni oxtail soup...penting setiap hidangan supaya perbanyakkan air susu - siap ade celery
teringin sekali nak makan ikan masin yg disirami nga perahan air limau disertakan ngan tomato segar...nyum nyum nyum Kenyang perut suka ati kan...bayo pun dlm 18.60 aje (ikut size ikan kot)...tp okla ngan value staying kat KL ni... Btul tak? standard la herge camtu !!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails