Khamis, 25 Mac 2010

~ Sleeping Cutie Contest ~

Ada sesuatu yg menarik kat bawah ... ... Jom kita tego .. !!!


Camana ade terasa nak join contest yg dianjurkan oleh mama zakwan ini ?? .. menang kalah tu adat pertandingan, btul kan? sbbnya bayi ni punya stail tersndri masa sleeping time mereka.

aku pun busy2kan diri for memblogwalking jari jemari ku ke blog mama zakwan bagi memeriahkan contest ni ..


Tadaaaaa, ini lah gambar peserta yg nak masuk contest ini..x byk ragam bila nak tidokan peserta ini, janji cukup makan & susu ibu, yg paling penting pakaikan topi ( dah jd trend untuk tido ) trus belayar ke pulau bidor @ titun ...

~ Sing A song ~

"khairan .. khairan

tido la baby ma ma

mama mau buat kje rumah

tido .. tido tidola, baby mama"



Nama : Khairun Naim Bin Khairuddin Naim

Tarikh Lahir : 15 December 2008

Email : happyrudy12@yahoo.com


Mekacih, mama Zakwan kerana buat contest ni ...

4 ulasan:

  1. http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2010/03/sleeping-cutie-contest.html

    salam mama khairan..mamazakwan dtg menterjah ;p
    mintk tolong link kn banner kt sidebar ni dgn link atas ni ek..tu je,lain2 ok! :P

    thanks n gud lux!

    BalasPadam
  2. salam
    mamazakwan bwk berita gembira :)
    jom pegi blog!
    http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2010/04/seperti-yang-dijanjikan-pemenangnya.html

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails