Ahad, 21 Mac 2010

Ole - Ole dari Jakarta Oleh Yuka - Luv

Mmm ... mmm "ole ole dari Jakarta oleh Yuka - Luv" : bunyi cam menarik je pd monday blues ni .. nak start enjin pun jd malas so godek2 la blog ore, ternmpk plak empunya blog tgh buat cabutan bertuah .. ahaks - My Boss pun takde so apa lg rezeki datang bergolek la nak join utk cabutan bertuah ni. Klu omong omong sih ... apa gaknya yg dibeli oleh empunya blog tu .. xox.



Untuk melayakkan nama anda dimasukkan dalam senarai cabutan bertuah, anda hanya perlu buat perkara-perkara berikut:
1. Buat 1 entry mengenai cabutan bertuah ini dengan menggunakan tajuk Ole-ole dari Jakarta oleh Yuka-Luv. Ini entry mode, sila skroll ke bawah utuk copy; sehingga tarikh tutup peraduan ini. Settled
2. Sila maklumkan entry yang telah siap dibuat kepada yuka dengan meninggalkan link anda diruangan komen di entry ini... Settled
3. Sila nyatakan referer anda bagi cabutan bertuah ini. Yuka
4. Tarikh tutup Cabutan bertuah ini ialah pada 31hb Mac 2010 pukul 11.59pm Settled
5. Cabutan akan dibuat secara telus dan tanpa dipengaruhi oleh mana-mana pihak.
6. Penyertaan terbuka kepada semua rakyat Malaysia ( bagi rakyat Malaysia yang berada di luar negara pun boleh menyertai cabutan bertuah ini...tetapi hadiah akan diposkan kepada waris2 atau kawan anda di Malaysia )


Senangkan ... klu free atau nak merasa bertuahnya diri tu ..Jom la .. xde bayaran tuk masuk, guna je tenet kat opis = free kan !! tapi klu byk kje tu ... pandai2 la nak break time dulu ataupun bah kata Nora Danish : kita enjoy dulu ,Assalamualaikum.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails